Uitgebreid zoeken
Start » Diensten en Vakmensen » Cursus, Workshop en Les


Innerlijke rust met Falun Dafa Meditatie

Geplaatst op 14 Oct. 2017, 04:30:46 Gratis
Innerlijke rust met Falun Dafa Meditatie
Cursus, Workshop en Les Innerlijke rust met Falun Dafa MeditatieCursus, Workshop en Les Innerlijke rust met Falun Dafa MeditatieCursus, Workshop en Les Innerlijke rust met Falun Dafa MeditatieCursus, Workshop en Les Innerlijke rust met Falun Dafa MeditatieCursus, Workshop en Les Innerlijke rust met Falun Dafa MeditatieCursus, Workshop en Les Innerlijke rust met Falun Dafa MeditatieCursus, Workshop en Les Innerlijke rust met Falun Dafa MeditatieCursus, Workshop en Les Innerlijke rust met Falun Dafa MeditatieCursus, Workshop en Les Innerlijke rust met Falun Dafa Meditatie

Omschrijving
  • Gratis
  • 14 Oct. 2017, 04:30:46
  • 153 x
  • Ophalen of Verzenden
  • 0

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan! Mediteren heeft veel positieve invloeden in het leven en het is helemaal niet moeilijk.

Falun Dafa is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Het is een zeer oude vorm van Qigong, de praktijk van het verfijnen van lichaam en geest door oefeningen en meditatie. De eenvoudige oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen.

Om de oefeningen te leren kan je langsgaan bij de dichtsbijzijnde oefenplaats in jouw buurt. Ook in Nederland kan je op vaste oefenplaatsen de oefeningen aanleren en ze samen doen met anderen.

Voor meer info: Peter - 06-467 67 319


 

WebsiteKayanne

1014BX Amsterdam, Nederland

T.: 06-46767319
Lid sinds: 05 / 07 / 2017

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie


Deze advertentie


Bewaar deze advertentie Delen via FaceBook Delen via Twitter Doorsturen naar een vriend Deze advertentie printen Meld Misbruik