Uitgebreid zoeken
Start » Hobby en Vrije tijd » Diensten en Vakmensen


Groepsmeditatie lessen Falun Dafa in Den Haag

Geplaatst op 22 May. 2018, 00:56:03 Gratis
Groepsmeditatie lessen Falun Dafa in Den Haag
Diensten en Vakmensen Groepsmeditatie lessen Falun Dafa in Den HaagDiensten en Vakmensen Groepsmeditatie lessen Falun Dafa in Den HaagDiensten en Vakmensen Groepsmeditatie lessen Falun Dafa in Den HaagDiensten en Vakmensen Groepsmeditatie lessen Falun Dafa in Den HaagDiensten en Vakmensen Groepsmeditatie lessen Falun Dafa in Den HaagDiensten en Vakmensen Groepsmeditatie lessen Falun Dafa in Den HaagDiensten en Vakmensen Groepsmeditatie lessen Falun Dafa in Den HaagDiensten en Vakmensen Groepsmeditatie lessen Falun Dafa in Den HaagDiensten en Vakmensen Groepsmeditatie lessen Falun Dafa in Den Haag

Omschrijving
  • Gratis
  • 22 May. 2018, 00:56:03
  • 134 x
  • Ophalen of Verzenden

Mediteren - je weet dat je het eigenlijk zou moeten doen. Voor meer kalmte, innerlijke rust en een betere gezondheid. Maar het lukt je maar niet. Tot nu - ga aan de slag met de meditatiemethode Falun Dafa!

Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes: waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid.

De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en één zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich steeds rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of samen te doen met anderen kan je terecht in het Kortenbospark te Den Haag.  Maandag t/m vrijdag: van 09.00h tot 11.00h (als het regent/alleen op maandag en donderdag in Buurthuis de Kronkel Westeinde 425, 2512 KD Den Haag)

Iedereen is welkom om mee te doen!

Contactpersoon oefenplaats Den Haag: Victor Westerkamp: victorjawel@yahoo.co.uk of 06-28654898

;t=24sKayanne

1014BX Amsterdam, Nederland

T.: 06-46767319
Lid sinds: 05 / 07 / 2017

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie


Deze advertentie


Bewaar deze advertentie Delen via FaceBook Delen via Twitter Doorsturen naar een vriend Deze advertentie printen Meld Misbruik