Uitgebreid zoeken
Start » Sport en Fitness » Fitness en Gymnastiek


Gratis lessen Falun Dafa in Eindhoven

Geplaatst op 22 May. 2018, 01:00:20 Gratis
Gratis lessen Falun Dafa in Eindhoven
Fitness en Gymnastiek Gratis lessen Falun Dafa in EindhovenFitness en Gymnastiek Gratis lessen Falun Dafa in EindhovenFitness en Gymnastiek Gratis lessen Falun Dafa in EindhovenFitness en Gymnastiek Gratis lessen Falun Dafa in EindhovenFitness en Gymnastiek Gratis lessen Falun Dafa in EindhovenFitness en Gymnastiek Gratis lessen Falun Dafa in EindhovenFitness en Gymnastiek Gratis lessen Falun Dafa in EindhovenFitness en Gymnastiek Gratis lessen Falun Dafa in EindhovenFitness en Gymnastiek Gratis lessen Falun Dafa in Eindhoven

Omschrijving
  • Gratis
  • 22 May. 2018, 01:00:20
  • 178 x
  • Ophalen of Verzenden

Misschien kan  je eens  overwegen om te beginnen mediteren. De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.

Hoe zit het met jou? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is Falun Dafa zeker iets voor jou.

Falun Dafa is een zeer oude vorm van Qigong. Qigong is de praktijk van het verfijnen van lichaam en geest door speciale oefeningen en meditatie.

In Falun Gong wordt de geest gecultiveerd door Xinxing (morele kwaliteit) te verhogen. Xinxing wordt verhoogd door zich steeds meer in overeenstemming te brengen met de universele principes Waarachtigheid, Mededogen, Verdraagzaamheid.

De cultivatie van het lichaam in Falun Gong bestaat uit een vijftal oefeningen. Er zijn 4 staande oefeningen en één zittende meditatie. De langzaambewegende oefeningen zijn geschikt voor alle leeftijden en ze zijn gemakkelijk te leren. Ze hebben een zeer positieve invloed op de gezondheid. Na langere beoefening wordt bij het uitvoeren van de oefeningen een meditatieve toestand vereist, een lege doch bewuste geest.

Alle activiteiten van Falun Dafa zijn gratis. Op het internet zijn alle boeken en videoclips van de oefeningen gratis te downloaden.

Oefensite Stadswandelpark Eindhoven: elke zondag voormiddag van 11.00h tot 12.30h
Contactpersoon Y. Zhu: 06-49608460

;t=24sKayanne

1014BX Amsterdam, Nederland

T.: 06-46767319
Lid sinds: 05 / 07 / 2017

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie


Deze advertentie


Bewaar deze advertentie Delen via FaceBook Delen via Twitter Doorsturen naar een vriend Deze advertentie printen Meld Misbruik