Uitgebreid zoeken
Start » Boeken » Sport, Hobby en Vrije tijd


De kikvors en de flamingo

Geplaatst op 14 Oct. 2017, 04:30:46 € 3,00
De kikvors en de flamingo
Omschrijving
  • € 3,00
  • 14 Oct. 2017, 04:30:46
  • 117 x
  • Ophalen of Verzenden
  • 3,12

De kikvors en de flamingo - Midas Dekkers. Contact, Amsterdam, januari 1998, ISBN 9789025457266, 192 pagina's, met illustraties van Maus Slangen, Pandora pocket, in goede staat.

Waarom zoenen we onze honden niet? We ademen toch ook de lucht in die zojuist uit hun bekwijlde lijf is gekomen? Waar koopt moeder Natuur die opwindende jarretels? Hoe vrijt een Siamese tweeling? Waarom is de natuur een dom blondje? En waarom is de postbode het ideale hondebrokje?

In deze pocketuitgave van De kikvors en de flamingo wordt antwoord gegeven op deze en op talloze andere vragen over het altijd bijzondere en wonderbaarlijke dierenrijk. 

NBD|Biblion recensie
Midas Dekkers, de leukste biologieleraar van Nederland, behoeft geen nadere introductie. In deze sobere pocket zijn ca. 80 'beestenverhalen' van Dekkers samengebracht. Deze 'columns' zijn eerder in gesproken vorm door de VARA uitgezonden in het radioprogramma Vroege Vogels. Elk verhaal(tje) beslaat zo'n 2 à 3 bladzijden (incl. een fraaie zwart-witte tekening van vaste illustrator Maus Slangen). Als kritisch bioloog, met een apart gevoel voor humor, weet de auteur ook nu weer originele antwoorden te geven op de meest uiteenlopende vragen over het altijd bijzondere en wonderbaarlijke dieren- en plantenrijk. De revue passeren vele hedendaagse dieren (van pissebed tot streepjeskat en van ratelslang tot oester), ook een enkele historische soort (zoals de brontosaurus) of een spreekwoordelijke variant (zoals de schijtlijster en de vroege vogel) en bloemen/planten (o.a. narcis en ficus). Voor dit lekker weglezende boekje mag -gezien de bekendheid van Midas Dekkers- een grote lezerskring worden verwacht. Kleine druk, pocketeditie.
Biblion recensie, Herman Ahaus.) 

Verzendkosten binnen Nederland volgens tarief PostNL: voor rekening koper.
Verpakkings- en afhandelingskosten: 
Brievenbuspost: € 0,16. Pakketpost: € 0,30
(Buitenland: In verband met hogere verzendkosten: vraag eerst opgave totale kosten)
Geldig indien in één keer besteld:
Bestel voor € 30,00 aan artikelen en ontvang 10% korting (korting wordt niet op verzend- en verpakkingskosten toegepast)
Bestel voor € 50,00 aan artikelen en ontvang 15% korting (korting wordt niet op verzend- en verpakkingskosten toegepast)
Verzending na ontvangst van de kosten op ING-bankrekening t.n.v. W.L. van Pelt te Drachten.
Geef per eigen email het postadres op waarheen het bestelde moet worden gezonden.
Kan ook worden afgehaald, mits na telefonische afspraak.
WSKWK-11.5x18x2-194

Locatie


Willemleovanpelt

9204LG Drachten

T.: 0512525183
Lid sinds: 30 / 10 / 2014

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie


Deze advertentie


Bewaar deze advertentie Delen via FaceBook Delen via Twitter Doorsturen naar een vriend Deze advertentie printen Meld Misbruik