Uitgebreid zoeken
LANG_ADSI_STARTP » Diensten en Vakmensen » Welzijn, Uiterlijk en Verzorging


energetische behandelingen voor dieren

LANG_ADSI_PLACED 15 Feb. 2019, 22:14:34 LANG_STR_MONY 50,00
energetische behandelingen voor dieren
LANG_ADSI_DESCRIPTION
  • LANG_STR_MONY 50,00
  • 15 Feb. 2019, 22:14:34
  • 142 x
  • Ophalen of Verzenden

~~"Bij de behandeling wordt gebruik gemaakt van onderstaande behandelwijzen. Alle behandelwijzen zijn er op gericht het zelfhelende vermogen  van het dier te activeren De verschillende behandelingen zijn een goede aanvulling op andere (natuur) geneeskundige behandelingen, waardoor deze meer effect zullen hebben.

Healing
Healing is het doorgeven van de liefdevolle universele energie via je handen. Deze energie helpt het lichaam om zichzelf weer in balans te brengen en blokkades op te heffen.

Stemvorken (fonoforese)
Fonoforese is een behandeling met geluidsfrequenties door middel van stemvorken. De harmoniserende trilling van de stemvork werkt door tot in alle cellen van het lichaam en het energiesysteem. Daar waar de balans verstoord is zal het lichaam weer mee willen resoneren met deze natuurlijke trillingen.

Plantenkracht
Elke plant heeft zijn eigen geneeskrachtige eigenschappen. Ze kunnen helpen bij zowel fysieke, mentale als emotionele blokkades. In de vorm van bloesemremedies en essentiële oliën helpen ze jou bijvoorbeeld om weer in je eigen kracht te gaan staan, innerlijke rust te vinden, je concentratie te verbeteren, minder gestrest te zijn en meer in balans te komen. Zowel voor jou als je paard kan ik een persoonlijke bloesemremedie samenstellen of een flesje essentiële olie uitzoeken die jullie verder helpt in jullie ontwikkeling!

De therapieën kunnen worden ingezet bij zowel fysieke, mentale als emotionele problemen.
kijk voor meer informatie op: www.oerpaarden.nl
"

LANG_ADDAD_WLINKOerpaarden

3845 Harderwijk

LANG_ADSI_MMSINC: 01 / 12 / 2015

[x]
LANG_COMCONT_SENDTO

LANG_BIEDB_BIEDI

LANG_BIEDB_NOBISD


Deze advertentie


Bewaar deze advertentie Delen via FaceBook Delen via Twitter Doorsturen naar een vriend Deze advertentie printen Meld Misbruik