Uitgebreid zoeken
Start » Diensten en Vakmensen » Welzijn, Uiterlijk en Verzorging


Eenvoudig mediteren met Falun Dafa in Amsterdam

Geplaatst op 22 May. 2018, 00:51:45 Gratis
Eenvoudig mediteren met Falun Dafa in Amsterdam
Welzijn, Uiterlijk en Verzorging Eenvoudig mediteren met Falun Dafa in AmsterdamWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Eenvoudig mediteren met Falun Dafa in AmsterdamWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Eenvoudig mediteren met Falun Dafa in AmsterdamWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Eenvoudig mediteren met Falun Dafa in AmsterdamWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Eenvoudig mediteren met Falun Dafa in AmsterdamWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Eenvoudig mediteren met Falun Dafa in AmsterdamWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Eenvoudig mediteren met Falun Dafa in AmsterdamWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Eenvoudig mediteren met Falun Dafa in AmsterdamWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Eenvoudig mediteren met Falun Dafa in Amsterdam

Omschrijving
  • Gratis
  • 22 May. 2018, 00:51:45
  • 87 x
  • Ophalen of Verzenden

Misschien kan je eens overwegen om te beginnen met meditatie? De voordelen van regelmatig mediteren zijn eindeloos.

Hoe zit het met jou? Misschien weet je diep vanbinnen wel dat meditatie goed voor je zou zijn, maar weet je niet hoe je eraan moet beginnen. Of misschien heb je het al wel eens geprobeerd, maar heb je de juiste meditatietechniek nog niet gevonden (en ben je er dus maar mee gestopt). Dan is Falun Dafa echt iets voor jou.

Falun Dafa, ook Falun Gong genoemd, is een zeer oude vorm van qigong, een praktijk voor het verfijnen van lichaam en geest door middel van oefeningen en meditatie.

Falun Dafa leren is gemakkelijk. De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je terecht op de onderstaande oefenplaatsen:

Westerpark Amsterdam: Zondag namiddag: van 13.00h tot 14.30h (2e zondag van de maand 10:00h-11:30uh

Oosterpark Amsterdam: zaterdag en zondag: van 10.00h tot 11.30h

Park Oosterhout in Alkmaar: zondag morgen: van 10.00h tot 11.00h

Voor meer info: hollandping@gmail.com of 06-26489214

;t=24s

WebsiteKayanne

1014BX Amsterdam, Nederland

T.: 06-46767319
Lid sinds: 05 / 07 / 2017

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie


Deze advertentie


Bewaar deze advertentie Delen via FaceBook Delen via Twitter Doorsturen naar een vriend Deze advertentie printen Meld Misbruik