Uitgebreid zoeken
Start » Diensten en Vakmensen » Welzijn, Uiterlijk en Verzorging


Qigong Meditatie Workshops in Maastricht

Geplaatst op 22 May. 2018, 01:07:59 Gratis
Qigong Meditatie Workshops in Maastricht
Welzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in MaastrichtWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in MaastrichtWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in MaastrichtWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in MaastrichtWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in MaastrichtWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in MaastrichtWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in MaastrichtWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in MaastrichtWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in Maastricht

Omschrijving
 • Gratis
 • 22 May. 2018, 01:07:59
 • 160 x
 • Ophalen of Verzenden

Mediteren - je weet dat je het eigenlijk zou moeten doen. Voor meer kalmte, innerlijke rust en een betere gezondheid. Maar het lukt je maar niet. Tot nu - ga aan de slag met de meditatiemethode Falun Dafa!

Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes: waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid.

De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en één zittende meditatie. Deze eenvoudige oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zaterdag van 10u tot 12u terecht in het Stadspark van Maastricht. Iedereen is welkom om mee te doen!

Voor meer info: spulnik@icloud.com of 06-84727872

;t=24s

 

WebsiteKayanne

1014BX Amsterdam, Nederland

T.: 06-46767319
Lid sinds: 05 / 07 / 2017

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie


Deze advertentie


Bewaar deze advertentie Delen via FaceBook Delen via Twitter Doorsturen naar een vriend Deze advertentie printen Meld Misbruik