Uitgebreid zoeken
Start » Diensten en Vakmensen » Welzijn, Uiterlijk en Verzorging


Qigong Meditatie Workshops in Roosendaal

Geplaatst op 22 May. 2018, 01:14:25 Gratis
Qigong Meditatie Workshops in Roosendaal
Welzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in RoosendaalWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in RoosendaalWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in RoosendaalWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in RoosendaalWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in RoosendaalWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in RoosendaalWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in RoosendaalWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in RoosendaalWelzijn, Uiterlijk en Verzorging Qigong Meditatie Workshops in Roosendaal

Omschrijving
 • Gratis
 • 22 May. 2018, 01:14:25
 • 132 x
 • Ophalen of Verzenden

Meditatie is een methode met vele gezondheidsvoordelen, maar het wordt vaak over het hoofd gezien door de meeste mensen omdat zij denken dat het ongemakkelijk is. Als ze het echter proberen en deelnemen aan onze Falun Dafa groepsmeditatie, merken de meesten dat meditatie goed is voor het ontspannen van lichaam en geest en dat het helemaal niet zo moeilijk is.

Falun Dafa, ook Falun Gong genaamd, is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld.

De praktijk is eenvoudig, krachtig en geheel gratis. Essentieel zijn de vijf rustige en vloeiende oefeningen, inclusief een zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. De oefeningen hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen kan je iedere zondag terecht in het Burgemeester Godwaldtpark van Roosendaal. Iedereen is welkom om mee te doen!

Contactpersoon: Silvio Verbeek: 06-34 34 97 27 of FalunDafaNL@gmail.com

;t=24s

WebsiteKayanne

1014BX Amsterdam, Nederland

T.: 06-46767319
Lid sinds: 05 / 07 / 2017

[x]
Stuur deze advertentie door naar een vriend(in)

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie


Deze advertentie


Bewaar deze advertentie Delen via FaceBook Delen via Twitter Doorsturen naar een vriend Deze advertentie printen Meld Misbruik