warenverkoop.nl

Eenvoudig leren mediteren - Gratis Workshops


Geplaatst 09, Mar, 2019, 17:14

129 x bekeken

Gratis Bewaren?

Eenvoudig leren mediteren - Gratis Workshops
Cursus, Workshop en Les Eenvoudig leren mediteren - Gratis WorkshopsCursus, Workshop en Les Eenvoudig leren mediteren - Gratis WorkshopsCursus, Workshop en Les Eenvoudig leren mediteren - Gratis WorkshopsCursus, Workshop en Les Eenvoudig leren mediteren - Gratis WorkshopsCursus, Workshop en Les Eenvoudig leren mediteren - Gratis WorkshopsCursus, Workshop en Les Eenvoudig leren mediteren - Gratis WorkshopsCursus, Workshop en Les Eenvoudig leren mediteren - Gratis WorkshopsCursus, Workshop en Les Eenvoudig leren mediteren - Gratis WorkshopsCursus, Workshop en Les Eenvoudig leren mediteren - Gratis Workshops
Samenvatting
  • Gratis
  • Ophalen
Omschrijving

Meditatie ...  Wetenschappers bestuderen het. Dokters adviseren het. Miljoenen mensen beoefenen het elke dag. Waarom? Omdat meditatie werkt.  

Mediteren kan veel voor je betekenen. Spanning en stress kun je er mee te lijf gaan en het kan je leven op vele manieren ten positieve veranderen. Het is naar mijn idee zelfs leuk en fijn om te doen. Bovendien kun je met meditatie niet alleen stress, spanning en ongemak beter leren ontladen, maar als je meditatie op de juiste wijze inzet en toepast ook de bron ervan mee overstijgen. Maar wat is mediteren nu precies? Hoe moet je mediteren? Falun Dafa helpt jou graag op weg om te leren mediteren en het is helemaal niet moeilijk.  

Falun Dafa is een meditatiemethode die gebaseerd is op drie universele principes: waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid. Het is een krachtige methode die een betere gezondheid en innerlijke rust gebracht heeft aan miljoenen mensen overal ter wereld.

De oefeningen bestaan uit vier staande oefeningen en één zittende meditatie. Deze eenvoudige, langzaam bewegende oefeningen openen de energiekanalen en versterken de energiecirculatie in het lichaam. Ze hebben een positieve invloed op de gezondheid en verminderen stress en spanningen. De bewegingen zijn gemakkelijk aan te leren en kunnen uitgevoerd worden door mensen van alle leeftijden. Na de oefeningen voelt men zich steeds rustig, kalm en vol energie.

Om de oefeningen te leren of ze samen te doen met anderen, kan je terecht op de verschillende oefenplaatsen wereldwijd. Alle oefenplaatsen worden georganiseerd door lokale vrijwilligers en instructie van de oefeningen is gratis! Kom gerust eens langs bij de dichtstbijzijnde oefenplaats in jouw buurt. Iedereen is welkom!

Oefenplaatsen in Nederland:

Sportcomplex Oosterhout, Alkmaar (elke zondag om 10u)

Westerpark Amsterdam (elke zondag om 13u, tweede zondag van de maand om 10u)

Oosterpark Amsterdam (elke zaterdag en zondag om 10u)

Stadswandelpark, Eindhoven (elke zondag om 11u)

Kortenbospark, Den Haag (van maandag tot vrijdag om 9u)

Burgemeester Godwaldtpark, Roosendaal (elke zondag om 10u)

Parkje aan de West-Kruiskade, Rotterdam (elke zaterdag om 13u30)

Stadspark, Maastricht (elke zaterdag om 10u)

Voor meer informatie en een seintje vooraf: kayan@unseen.is of +31 6 33586359    

Website van adverteerder

woningontruiming, Bedrijfsontruiming, huisontruiming
woningontruiming, Bedrijfsontruiming, huisontruiming Specialist in het bedrijfs en woningontruimingen. Vraag gratis een offerte aan. Woningontruimingen & bedrijfsontruimingen door heel Nederland België & Duitsland https://heijmanswoningontruiming.nl/
Kayanne Actief sinds: 05, Jan, 2018,
Nog geen feedback
Bekijk meer advertenties Contact opnemen?

06-46767319
Amsterdam, Nederland

Bekijk website

Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Wachtwoord vergeten?

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie