warenverkoop.nl

Waterontharder gezien op TV? Geen € 149 - maar € 99,-


Geplaatst 14, Mar, 2019, 11:41

119 x bekeken

€ 99,00 Bewaren?

Waterontharder gezien op TV? Geen € 149 - maar € 99,-
Sanitair en Tegels Waterontharder gezien op TV? Geen € 149 - maar € 99,-Sanitair en Tegels Waterontharder gezien op TV? Geen € 149 - maar € 99,-Sanitair en Tegels Waterontharder gezien op TV? Geen € 149 - maar € 99,-Sanitair en Tegels Waterontharder gezien op TV? Geen € 149 - maar € 99,-Sanitair en Tegels Waterontharder gezien op TV? Geen € 149 - maar € 99,-Sanitair en Tegels Waterontharder gezien op TV? Geen € 149 - maar € 99,-
Samenvatting
  • € 99,00
  • Nieuw  
  • Verzenden
  • 0
Omschrijving

Waterontharder gezien op TV? Waarom dan € 149 betalen als het vanaf € 99,- kan?
Soft4u TV-AKTIE: 2 voor € 99,00 p/st en bespaar 10% extra + GRATIS verzenden.

Gezien op TV
Het systeem is te zien op TV en andere media, deze is veel compacter, sterker, effectiever en ook nog eens goedkoper - wees dus slim en betaal niet teveel!

Als BESTE getest
Zie afbeelding: ons product is als beste getest. Daarnaast is ons product 4X KRACHTIGER dan de concurrentie.

Laat u niet verleiden met imitatie - DAT is niet verstandig
Laat u niet beetnemen met aanbiedingen van imitatie magneetjes, en kies voor de enige echte!

Dit zeggen gebruikers
Ik stond hier eerst een beetje sceptisch tegenover maar aangezien ik geen plaats heb om een ontkalker te plaatsen, wou ik dit toch eens uitproberen.
Het werkt direct. Water voelt zacht aan en na een week is het goed te merken aan kranen en toestellen. Geen kalkaanslag meer.
Straffer nog, de kalk die aan de kranen zit lost gewoon op. Snap niet waarom mensen nog dure ontkalkingstoestellen zetten.
Er zit inderdaad met dit systeem nog kalk in het water maar de structuur van de kalkmolecule verandert door het magnetisch veld
zodat dit geen schijn van kans meer heeft om zich vast te zetten. Het is helemaal geen sprookje, integendeel!
En... is nog milieuvriendelijk ook en goed voor de portemonee! Gewoon doen, je zal het direct merken...
Een magneet in een plastic verpakking en een sluitband aanbrengen achter de hoofdkraan om kalk(aanslag) te verminderen?
Het blijkt te werken! Wij hebben het middeltje toegepast en inderdaad: de kalkaanslag in de douche (kraan/ douchekoppen/glazen wand)
was zeer snel beduidend minder en zelfs bijna afwezig!
Ik heb heel lang geaarzeld maar heb uiteindelijk toch de aankoopbeslissing genomen en heb er geen spijt van.

Direct geleverd - voor de laagste prijs
Uit voorraad leverbaar - vandaag besteld = binnen 2 (werk)dagen bij u thuis. Wij hoeven geen smoezen te verzinnen dat de levering langer duurt - als professioneel bedrijf hebben we voldoende op voorraad.

Effectieve communicatie.
Doordat wij het hele proces van productie tot logistiek en transport in eigen beheer hebben, is communicatie op de meest efficiente manier mogelijk. U heeft direct rechtstreeks contact met ons - wij hebben geen ingehuurd callcentre die slechts enkele uren bereikbaar is.

Dubbele uitvoering - dubbele werking - XL: nu nog sterker!
Deze waterontharder bestaat uit een module met dubbele XL werking en past op alle soorten leidingen.
Perfecte en goedkoopste oplossing tegen kalkaanslag, geen antikalk nodig. Iedereen heeft immers wel eens last van kalk in het water. Deze kalkdeeltjes hechten in leidingen en zorgen voor kalkaanslag op uw sanitair. De goedkoopste oplossing hiervoor is de All-in-one XL waterontharder van ECH waterbehandeling.

Milieuvriendelijk - zonder zout, stroom of onderhoud.
Deze milieuvriendelijke ontkalker verandert de kristalstructuur in het water, waardoor de kalkdeeltjes opgelost blijven en niet meer kunnen aanhechten – zonder milieuvervuilende reststoffen. De All-in-one XL waterontharder neutraliseert de kalk aan het water door middel van een uniek permanent magnetische werking. Het kalk wordt als het ware vergruist, waardoor het niet meer kan hechten aan de leidingen en aan verwarmingselementen van dure huishoudelijke apparatuur. Denk hierbij aan wasmachines, vaatwassers, combiketels etc. Daarnaast heeft een waterontharder een positief effect op de levensduur van deze apparatuur. De samenstelling van het water verandert namelijk niet. Het gezonde effect van de calcium- en magnesiumdeeltjes blijft behouden, een belangrijk voordeel wat u mist bij dure zout systemen.

Geldbesparing.
Door plaatsing van de All-in-one XL waterontharder voorkomt u problemen en bespaart u veel geld, zeker wel € 500,- per jaar! Het water wordt sneller warm, dus u bespaart op de energie- en waterrekening (kalkaanslag op een warmte element kan het energieverbruik tot wel 75% verhogen!). Het schoonmaken van ramen en sanitair gaat veel makkelijker. Ook heeft u geen last meer van vervelende witte strepen. Daarnaast gebruikt u veel minder zeep, waspoeder, glansspoelmiddel en wasverzachter, daarnaast is onthardingszout volledig overbodig. Mensen met huidirritaties (droge of schrale huid) ervaren dat zij daarvan minder last hebben.

Solide Garanties.
De onder strenge ISO-, en QA geproduceerde producten hebben solide technische garanties. De montage is zeer eenvoudig en is in een paar minuten gerealiseerd, zonder hak- of breekwerk. Het is hiermee de beste en meest betaalbare oplossing tegen kalkproblemen. De ontharder is bovendien onderhoudsvrij, gemakkelijk te verplaatsen en zonder kosten meeverhuisbaar, en kosten voor dure antikalk middelen zijn overbodig geworden.

Universeel - geschikt voor alle soorten leidingen
Als aanschafprijs het belangrijkste is heeft u met de All-in-one XL waterontharder een beter en goedkoper alternatief voor magneten zoals op TV commercials te zien zijn. Mocht u later toch besluiten een professionele ontharder bij ons aan te schaffen, kunnen wij een prima aanbieding doen om de All-in-one XL module te up-graden naar ons professionele systeem. Die is wel iets duurder, maar dan heeft u ook echt iets!
Wij als de waterontharder-expert leveren naast deze goedkopere universele ontharders ook de professionele waterontharders, met nog veel betere resultaten.

De goedkoopste - zonder fratsen.
Wij hebben geen onnodige "fratsen" zoals aluminium afdekplaatjes die niets toevoegen. Onze kracht zit binnenin - niet aan de buitenkant. Wij hebben geen duur winkel,- of kantoorpand of vertegenwoordigers, extra personeel of monteurs, en geen dure reclamecampagnes. Ook hebben wij de logistiek zelf in handen - dat bespaart onnodige kosten. Daarnaast is de fabricage van een universeel product vele malen simpeler en goedkoper dan onze unieke professionele uitvoeringen. Kosten die wij niet maken berekenen we uiteraard ook niet aan u door.

Makkelijk bestellen
U bestelt gemakkelijk online en binnen 24 uur na plaatsing gaat u al genieten van heerlijk, vitaal en helder (kraan)water.
Eenvoudiger kan het niet: ook u kunt nu goedkoop en snel van deze universele antikalk oplossing genieten, dag in, dag uit.

Snel geleverd
Bestel snel en geniet snel en dagelijks van lekker vitaal water en van de vele voordelen van zachter water.

Website van adverteerder

woningontruiming, Bedrijfsontruiming, huisontruiming
woningontruiming, Bedrijfsontruiming, huisontruiming Specialist in het bedrijfs en woningontruimingen. Vraag gratis een offerte aan. Woningontruimingen & bedrijfsontruimingen door heel Nederland België & Duitsland https://heijmanswoningontruiming.nl/
Neem contact op

Om contact met de adverteerder op te kunnen nemen, dient u ingelogd te zijn.

Wachtwoord vergeten?

Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie